tiistai 8. lokakuuta 2024

Kuntavaaleissa Tampereella 2025: Sitoudu sinäkin tukemaan ja äänestämään vain ehdottoman kansallismielisiä tahoja, ei kiitos puolue-ehdokkaille, joilla ei muuta kuin kusitolpan virka. Kuntavaaleissa muistakaa näissä ratkaistaan mitä on tulevaisuus?

#Ukrainan #itsenäisyyspäivä #Tampere 2024 kuvaaja #SeppoLehto
#Ukrainan #itsenäisyyspäivä #Tampere 2024 kuvaaja #SeppoLehto


Kuntavaaleissa Tampereella 2025:  Sitoudu sinäkin tukemaan ja äänestämään vain ehdottoman kansallismielisiä tahoja, ei kiitos puolue-ehdokkaille, joilla ei muuta kuin kusitolpan virka. Kuntavaaleissa muistakaa näissä ratkaistaan mitä on tulevaisuus Tampereella Suomessa etc?

Hämeenpuiston kansainväliset suurmarkkinat 6.10.2024 Tapahtumakuvaaja #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto kuva55
Hämeenpuiston kansainväliset suurmarkkinat 6.10.2024 Tapahtumakuvaaja #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto: Herran siunausta niille jotka pimeydessä vaeltavat?
 


https://Seppo-Lehto-kaupunginvaltuustoon.blogspot.com

Rock and roll? #Huumekauppiaat #pyörävarkaat kuriin, #kotirauha #piharauha #takaisin #tamperelaisille #kodeille #lapsille etc?

Hämeenpuiston kansainväliset suurmarkkinat 6.10.2024 Tapahtumakuvaaja #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto Hämeenpuiston kansainväliset suurmarkkinat 6.10.2024 Tapahtumakuvaaja #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto vapaussoturi@gmail.com yhteydenottonne Tampereen kuntavaalien yhteislistalle halutessanne
Hämeenpuiston kansainväliset suurmarkkinat 6.10.2024 Tapahtumakuvaaja #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto Hämeenpuiston kansainväliset suurmarkkinat 6.10.2024 Tapahtumakuvaaja #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto vapaussoturi@gmail.com yhteydenottonne Tampereen kuntavaalien yhteislistalle halutessanne ;)

Kuntavaalit Tampere 2025 Sitoutumaton ehdokas ehdottomasti kansallismielinen, ei "sopuleita" päättäjiksi, niitä on jo liikaa?



Kuntavaaliehdokas kansallismielinen sitoutunut Suomen asialle aluepalautuksia myöden Seppo Lehto Tampere. 

Kuntavaaleissa Tampereella 2025:

Sitoudu sinäkin tukemaan ja äänestämään vain ehdottoman kansallismielisiä tahoja, ei kiitos puolue-ehdokkaille, joilla ei muuta kuin kusitolpan virka. Kuntavaaleissa muistakaa näissä ratkaistaan mistä Suomen kansa koostuu jatkossa kuntavaalit ovat eduskuntavaaleihin verrattava rahanjakotorvi valtuustoissa vaikutat kuten eduskunnassa


------------------------













------------------------------------------------------

----------------------------------------